Friday, May 28, 2010

SEASON 2 - CUTE BABY WITH C.H.O.C.O.L.A.T.E CONTEST

Salam buat semua. Kali ni saya nak mencuba tuah anak dan ummi dalam contest cute baby with chocolate. Contest ni anjuran szsh.blogspot & momguess.blogspot.

Anak ada 2. Tapi yang boleh makan & suka makan choclate sorang je. Yang sorang lagi baru 4 bulan, so masih belum boleh makan dan memang tak layak untuk masuk contest ni. Syarat nak masuk, anak hendaklah berumur 1 - 4 tahun.

Anak saya Afnan Mujahid ni memang suka sangat makan choclate. Pantang nampak choclate mesti nak. Sama je perangai dengan abahnya. Umur dia baru 1 tahun 8 bulan. Saya pun suka tengok dia makan choclate. Mesti sampai comot-comot mulut dia.

Ni lah rupa dia kalau tengah makan choclate. Harap-harap kali ni boleh menang ;-) Mana tau leh dapat grand prize hehehehe...

GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N PACKAGE @REDANG / LANGKAWI ISLAND & 70 PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT

Fikir-fikirkanlah...

2 comments:

mama zharfan said...

wah...comotnya :) tp cute :) good luck!

CERITAKUASN said...

tq ma.. tu tak cukup comot lagi tu heheheheee

Related Posts with Thumbnails