Friday, August 13, 2010

AWARD FROM IZAH MUFFIN LOVER


Salam semua... Alhamdulillah hari ni saya dapat award dari sahabat baik saya izah muffin lover aka pae :-) Terima kasih banyak-banyak pae. Kalau tak jawab soalan boleh tak?

1. Adakah anda rasa anda HOT?
Ada rasa sikit HOT (panas badan) malam ni hehehehehe

2. Upload wallpaper laptop yang digunakan sekarang?
Gambo romantik 4 beranak menghadap laut

3. Cerita pasal gambar nih?
Gambar ni diambil oleh seorang photographer mudme masa family day di pangkor bulan 3 lepas. Suka sangat gambar nih...

4. Kali terakhir makan pizza?
Dah lama dah.. rasanya cam masa pregnant dulu jer.

5. Lagu terakhir anda dengar?
Ntah lagu apa yang radio tadi pasang (masa balik opis)

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Tengok TV cerita Geng Surau!! best cerita dia. nih duk gelak jer

7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
Ummi oleh anak2, hubby, adik2, ipar duai dan segalanya... hehehehe



Pae.. acilah ek ana skip soalan2 seterusnya aci ek.. terima kasih pae. Ko lah sahabat koi dunia akhirat ;-)

Fikir-fikirkanlah...

No comments:

Related Posts with Thumbnails