Tuesday, July 27, 2010

OMELETTE

Salam semua. Ambil masa kejap nak pos entri pasal omelette. Kepala pun tengah senak dengan pelbagai kerja KLIFF, so saya berehat sebentar dan beri peluang untuk saya bersiaran bersama laman ini.


Omellet ni saya buat hari Ahad hari tu. Tak sempat nak upload kt laman ni. First time buat, so rupanya tak delah cantik mana. Tapi yang penting rasa dia setanding dengan yang my sis masak heheehheee.. untuk cara buat boleh tengok sini. Untuk omellet ni yang pentingnya adalah sos lada hitamnya. Untuk cara buat sos lada hitam sila klik di sini.

Ok.. saya sambung kerja dulu ;-)


Fikir-fikirkanlah...

4 comments:

BIONIC WOMEN said...

sos lada itam amat suka..telur x suka..huuhu

CERITAKUASN said...

kalau gabung 2-2 sedaaaappp.. cuba try test hehehehe

izahdaut said...

huii..dah jadi dah pun omelet nye.. ho oh anak ami..anak nye yang ke dua..lelaki gok..saje berpantang sini dulu sebelum balik kampung. hari tu pantang kat tapah kejap

CERITAKUASN said...

ooo yer ker.. dah 2 dah anak dia ek.. ucap tahniah kt dia yer. yang pertama pun koh tak pernoh tgk huhuhuhuu

Related Posts with Thumbnails