Thursday, July 15, 2010

Award BLOG LAWA GILER DARI IZAH MUFFIN LOVER

Salam semua. Hahahahaha tak sangka bleh dapat award ni. Ni edisi perasan sendiri or masuk bakul angkat sendiri.

Thank you pae sudi tag untuk award ni. Tiada kata-kata yang dapat saya luahkan disini kerana saya tidak menjangkakan kemenangan ini... cewah.. berlatih untuk terima award seterusnya hahahaha... nak kena jawab soalan gak ker?

S: Suke tak award ni?

lebih dari suka.. sengih sampai bawak ke mimpi


S: kamu rasa blog kamu lawa gila?

Kompomlah lawa.. bukan blog je lawa. Tuan punya blog pun lawa ;-) (tambah perasan)


S: kamu selalu singgah di blog sape?

Blog yang di follow. Yang pasti blog orang yang tag award ni (blog pertama yang akan diterjah).

S: beri senarai blog yg 'lawa gila' bg kamu.

Seme blog.


S: Tag kpd org yang kamu rasa patut dapat award special nie.

Bab ni susah skit. Sesapa yang rasa blog dia lawa giler, meh lah amik award ni. Pemurah lagi bermurah hati nih...

Fikir-fikirkanlah...

2 comments:

izahdaut said...

hhhahaa..tak ku sangka ni bertambah tambah perasan ni dengan tuan nyer blog siap masuk sekali dalam award tu...kikiki...... haiih...lawo la juge tuan blog tu, lawo anak due okk...

CERITAKUASN said...

hahahaahahahaaa... kalo bukan kita yg angkat bakul sendiri sapa yang nak tolong angkatkan hikhikhik... ekspresi dirimu ;-)

Related Posts with Thumbnails