Monday, January 3, 2011

LET ME BE YOUR TAKAFUL AGENT!!!

Assalamualaikum w.b.t

Melihat kepada tajuk pun dah tahu kan?! Ya betul! SAYA ADALAH AGEN TAKAFUL! Saya sekarang adalah agen bagi Takaful Ikhlas. Bagi sahabat-sahabat yang mempunyai kemusykilan berkenaan takaful, anda boleh menghubungi saya. bagi mereka-mereka yang berminat nak tahu lebih lanjut berkenaan produk takaful, mahu mengetahui berkenaan takaful secara general atau apa sahaja perkara yang berkaitan takaful, anda dialu-alukan untuk menghubungi saya.Insyaallah, saya akan membantu anda.

'LET ME BE YOUR TAKAFUL AGENT'



Fikir-fikirkanlah...

2 comments:

Marwa Dinni said...

Tahniah! saya akan melantik anda menjadi agen takaful saya!....

p/s : kak ngah... kat gambor JRD tu buh la my link... hehehe

CERITAKUASN said...

wokey, nanti k.n balik kampung bawa borang. kat gambar tu dah ni link terus ke entri JRD di blog Marwadinni

Related Posts with Thumbnails