Tuesday, September 21, 2010

ASN OPEN HOUSE SELESAI...

Salam buat semua. Susah betul nak update blog sekarang ni ish ish ish.. Anyway, Alhamdulillah hari ahad yang lepas kami sekeluarga berjaya mengadakan jamuan makan-makan sempena hari raya yang kita sambut baru-baru ini.

Terima kasih kepada semua sahabat-sahabat yang sudi datang ke rumah kami. Kami amat menghargai masa dan tenaga anda yang telah diluangkan untuk bersama-sama menjayakan majlis ini. Jemputan datang seawal jam 1.00 tengahhari sehingga 8.30 malam.


Menu yang disediakan adalah;
  • Sup yang boleh di jadikan mee sup & soto, 
  • Nasi impit + kuah kacang
  • Lontong
  • Rendang daging
  • Lemang
 Alhamdulillah semua makanan habis dijamu. Yang tak bestnya, gambar tak sempat nak ambil walau sekeping.

Amat-amat berterima kasih kepada keluarga belah Perak kerana meluangkan masa untuk hadir dan membantu bagi menjayakan majlis ini.

Fikir-fikirkanlah...

4 comments:

izahdaut said...

mekasih ye ana kerana menjemput dan menjamu hidangan yg best2 belaka ituuuu...hehhe..tahun depa jangan serik buat open house lagi yeeee

CERITAKUASN said...

Same-same.. thanks pae sudi datang. Insyaallah kalau ada rezeki lebih akan dibut lagi.. takut ada yang serik nak dtg je, sebab berbelit-belit cari rumah huhuhuu.

izahdaut said...

eh..time nak keluar senang pulak..nak masuk tu belit2 sikit...ok, tahun depan mee kari la pulak..hahhaa..walaupun tak dapat lama menyembang, tapi lepas la rindu lama tak berjumpa tu kan..

CERITAKUASN said...

nak dtg tu sebab seme makhluk kasi salam tu yg terasa jauh & berbelit skit.

tp tak puas gak sebab tak dpt borak bnyk.. next time kitorang p umah ko lah plak pae.. ko buat mee kari hehehe leh kita nyembang lama skit ;-)

Related Posts with Thumbnails